РосЗМІ розкрили подробиці «бавовни» на складі боєприпасів у Тверській області

У ніч на середу, 18 вересня, поблизу міста Торопець Тверської області країни-агресора було завдано дронового удару по складу БК. Російські ЗМІ розкрили подробиці «бавовни» на об'єкті армії Путіна.

Удар по складу БК у Тверській області

Фото – росЗМІ

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка» пише, що після прильоту по складу БК у Тверській області стовп диму та вогню було видно за кілометри. Об’єкт нібито атакували щонайменше 8 БПЛА, протиповітряна оборона змогла знищити лише 3 із них, решта прилетіла по запасу снарядів окупантів, інформує «НБН».

Повідомляється, що на складі росіяни зберігали багато ракет для РСЗВ, мін, ракет для ЗРК С-300, артилерійських снарядів та близько 10 «Кинджалів», при цьому частина боєприпасів лежала просто неба. Після «бавовни» на об’єкті 3 військовослужбовці ЗС РФ вважаються зниклими безвісти.

Станом на ранок детонація тривала, існує загроза поширення пожежі та великого розльоту осколків від снарядів. Влада займається ліквідацією наслідків удару та евакуацією населення, тоді як Міноборони країни-агресора мовчить про атаку на склад БК.

Нагадаємо, глава ЦПД Андрій Коваленко повідомив, що окупанти на складі у Тверській області почали накопичувати запас ракет KN23, які Москві передала КНДР.

Exit mobile version