Братчук повідомив про наслідки удару по складу боєприпасів у Тверській області для окупантів

Представник Української добровольчої армії «Південь» та речник голови Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук повідомив про наслідки удару по складу боєприпасів у Тверській області 18 вересня для путінської окупаційної армії.

Удар по складу БК у Тверській області

Фото – росЗМІ

Братчук в ефірі телеканалу FREEДОМ зазначив, що у Тверській області було рекордне ураження не просто складу БК, а бази центрального підпорядкування ракетно-артилерійського управління МО РФ, інформує «НБН».

За його словами, цей великий арсенал як мінімум забезпечував угруповання окупантів «Сєвєр», що діє у Курській області. Судячи з усього, 30 000 тон боєприпасів, які ворог накопичив на складі поблизу Торопця, мали використовуватися також на інших ділянках фронту та для атак на Україну.

Представник Української добровольчої армії «Південь» переконаний, що прильоти по складах БК у країні-агресорі продовжаться, зокрема про підготовку до таких атак заявляють у розвідці.

Нагадаємо, аналітики ISW оцінили, який ефект матимуть удари по логістиці армії держави-терориста після атаки на склад боєприпасів у Тверській області.

Exit mobile version