Офіцер НГУ заявив, що російські війська змінюють тактику боїв на Донбасі

Офіцер секції планування бригади «Рубіж» Національної гвардії України Дмитро Кожубенко повідомив, що війська Російської Федерації змінюють тактику ведення бойових дій на Східному напрямку, розповівши, що ворог почав активніше застосовувати.

Російські окупанти

Фото – wikimedia.org

Офіцер НГУ в ефірі телеканалу «Ми – Україна» розповів, що російські загарбники на Донбасі намагаються використати останнє «вікно можливостей» перед погіршенням погодних умов, оскільки цей фактор здатний суттєво вплинути на перебіг боїв, інформує «НБН».

За словами військовослужбовця, окупанти розуміють, що незабаром розпочнеться сезон дощів, що суттєво ускладнить пересування техніки по регіону, оскільки Донбас любить таку погоду.

Як пояснив Кожубенко, тому на Східному напрямку «друга армія світу» намагається здійснювати штурмові дії із застосуванням важкої броньованої техніки.

Нагадаємо, український прикордонник із позивним «Доцент», який брав участь в обороні Бахмута Донецької області, розповів, що допомогло путінським окупаційним силам захопити місто. Захисник згадав, яку тактику використовували війська РФ під час боїв за населений пункт.

Exit mobile version