Окупанти випустили по Куп’янську 12 авіабомб, начальник РДА повідомив про наслідки атаки

У четвер вранці, 19 вересня, армія Путіна випустила по Куп’янську Харківської області 12 керованих авіаційних бомб. Начальник районної державної адміністрації Андрій Канашевич повідомив про наслідки удару окупантів по місту.

Куп'янськ

Фото – armyinform.com.ua

Начальник РДА в ефірі національного телемарафону повідомив, що сьогодні вранці війська країни-агресора атакували Куп’янськ, за попередньою інформацією, 12 авіаційними бомбами, інформує «НБН».

За словами чиновника, внаслідок удару КАБами по місту щонайменше 13 приватних будинків отримали пошкодження. Також є постраждалі від обстрілу – 3 чоловіки та 3 жінки поранені, їх госпіталізували до медзакладів.

Канашевич зазначив, що російські окупаційні війська не зменшують інтенсивність завдання ударів по Харківській області, а навпаки нарощують її. Постійна загроза прильотів існує для населених пунктів, що розташовані вздовж річки Оскол. З огляду на ситуацію голова районної державної адміністрації бачить необхідність в активізації евакуації.

Зазначимо, що війська Російської Федерації регулярно атакують Харківську та Сумську області КАБами. У Силах оборони назвали головний спосіб боротьби з авіаційними ударами окупантів.

Exit mobile version