Глава ОВА розповів про порятунок пацієнтів геріатричного пансіонату у Сумах після авіаудару

У четвер, 19 вересня, російські загарбники завдали авіаційного удару по геріатричному пансіонату в Сумах, внаслідок якого загинула одна людина і є поранені. Начальник обласної військової адміністрації Володимир Артюх розповів про порятунок пацієнтів закладу.

Удар по геріатричному пансіонату у Сумах

Фото – Суспільне Суми

Начальник Сумської ОВА в ефірі національного телемарафону розповів про порятунок пацієнтів обласного геріатричного пансіонату, по якому війська країни-агресора вдарили авіабомбою 19 вересня, інформує «НБН».

За словами чиновника, людей евакуювали у безпечні місця, частину пацієнтів розмістили у спеціально підготовлених закладах на Сумщині. Цей процес триває, щоб влаштувати всіх, кого доглядали в геріатричному пансіонаті.

Артюх зазначив, що пораненим внаслідок повітряного нападу росіян надають медичну допомогу. Постраждалі перебувають у сумських лікарнях, поки загрози їхнім життям немає.

Зазначимо, що в геріатричному пансіонаті в Сумах жила 221 літня людина. Внаслідок удару КАБу по будівлі загинула 70-річна жінка, 13 людей постраждали. З установи було евакуйовано 147 осіб.

Нагадаємо, в ніч на 19 вересня армія Путіна атакувала авіабомбами Харків. У міській раді повідомили про масштаби руйнувань внаслідок удару по обласному центру.

Exit mobile version