У РФ суттєво зросла кількість прихильників виведення військ із України – соцопитування

У Російській Федерації зросла кількість громадян, які виступають за виведення окупаційних військ із України без досягнення цілей так званої «спецоперації». Це підтверджують дані соціологічного опитування.

Російський окупант

Фото – ЕРА

Дослідницький проєкт «Хроники» та дослідницька група Extreme Scan з 10 по 19 вересня провели соцопитування серед 800 жителів країни-агресора на тему їхнього ставлення до війни. Результати показали, що у РФ суттєво зросла кількість прихильників виведення окупаційних сил із України.

Про це повідомляє «НБН» із посиланням на «Радио Свобода».

49% респондентів заявили, що вони підтримають виведення військ із сусідньої країни та початок мирних переговорів без досягнення цілей так званої «спецоперації». Водночас 33% учасників дослідження виступили проти такого сценарію.

Також 63% опитаних виступають за укладання мирного договору між Москвою та Києвом у найближчий рік із взаємними поступками.

Соціологи звернули увагу на те, що у торік лютому заявили на підтримку перемир’я та виведення військ із України без досягнення цілей так званої «СВО» висловилися 40% респондентів. Відтак кількість прихильників такого сценарію збільшилася на 9%.

Нагадаємо, соцопитування КМІС показало, що серед українців зросла кількість прихильників територіальних поступок РФ.

Exit mobile version