Моряків з авіаносця «Адмірал Кузнєцов» відправляють на фронт через втрати окупантів – ЗМІ

ЗМІ повідомляють, що командування «другої армії світу» перекидає моряків з авіаносця «Адмірал Кузнєцов» на фронт в Україну для поповнення втрат путінських окупаційних сил.

Російський авіаносець "Адмірал Кузнєцов"

Фото – ria.ru

Американське видання Forbes, посилаючись на дані OSINT-аналітиків проєкту Moklasen, пише, що військове керівництво Російської Федерації направляє моряків з авіаносця «Адмірал Кузнєцов» до так званої «зони СВО», інформує «НБН».

Журналісти зазначають, що крейсер не виходив у море вже 8 років, окрім того, корабель може не повернутися на бойове чергування. Тому командування «другої армії світу» вирішило частину його екіпажу, який раніше складав 1500 осіб, перевести до сухопутних військ та відправити на фронт в Україну.

Росіяни вже сформували з частини моряків «фрегатний» батальйон, який спочатку діяв на Харківщині, а потім був передислокований на Покровський напрямок, який є одним із найгарячіших. Щонайменше один боєць із цього підрозділу зник безвісти.

Як пише ЗМІ, такі заходи військове керівництво країни-агресора вжило у зв’язку з необхідністю заміни поранених, убитих та захоплених у полон окупантів в Україні.

Раніше рух «Атеш» повідомив, що РФ через втрати поповнює путінські окупаційні сили курсантами військових вузів.

Exit mobile version