Начальник Донецької ОВА повідомив про ситуацію навколо Вугледара

Начальник Донецької обласної адміністрації Вадим Філашкін заявив, що Вугледар не захоплений російськими військами, повідомивши про ситуацію навколо міста.

Вугледар

Фото – AP Photo / LIBKOS

Керівник Донецької ОВА в ефірі національного телемарафону заявив, що Вугледар не окупований російськими військами, на його околицях загарбників також немає, інформує «НБН».

За словами Філашкіна, до міста намагаються прорватися диверсійно-розвідувальні групи армії Путіна, проте Сили оборони України вибивають їх.

Чиновник зазначив, що на підступах до Вугледара ЗСУ спалили велику кількість техніки «другої армії світу», проте, на жаль, війська країни-агресора мають просування.

Начальник Донецької обласної адміністрації повідомив, що у місті залишається близько 100 осіб, які здебільшого відмовляються евакуюватися. Цивільних дуже важко забезпечувати гуманітарною допомогою, оскільки російські загарбники обстрілюють усі під’їзні шляхи до населеного пункту.

Як повідомлялося, аналітики ISW прокоментували бойові дії в районі Вугледару, оцінивши, чи отримають російські окупаційні сили оперативну перевагу у разі захоплення міста.

Exit mobile version