РФ випустила по Запоріжжю шість авіабомб, є загиблий та постраждалі (ФОТО)

У вівторок, 1 жовтня, армія Путіна випустила шість авіаційних бомб по Запоріжжю, начальник ОВА Іван Федоров повідомив про наслідки атаки на місто.

Авіаудар по Запоріжжю

Фото – t.me/ivan_fedorov_zp

Голова обласної військової адміністрації у своєму Telegram-каналі близько 12:00 повідомив про серію вибухів у Запоріжжі – загарбники випустили по місту, за попередньою інформацією, 6 ФАБів, інформує «НБН».

За словами чиновника, окупанти вдарили авіаційними бомбами по житлових кварталах та об’єктах інфраструктури. Також Федоров показав фотографії наслідків обстрілу.

Фото – t.me/ivan_fedorov_zp

Начальник ОВА заявив про загибель чоловіка на місці удару та про 21 постраждалого, які звернулися за допомогою до медиків, зокрема поранено 12-річну дитину. Він уточнив, що це попередні наслідки обстрілу.

Федоров додав, що на місці атаки триває розбір завалів, працюють рятувальники, правоохоронці, медики та співробітники комунальних служб.

Фото – t.me/ivan_fedorov_zp
Фото – t.me/ivan_fedorov_zp

Нагадаємо, раніше російські окупанти завдали десять ударів по Запоріжжю. У ДСНС показали кадри масштабних руйнувань внаслідок авіаційної атаки на обласний центр.

Exit mobile version