Жителя Маріуполя звинуватили у вбивстві росіянина, який без дозволу зайняв квартиру у їхньому будинку

Жителя Маріуполя звинуватили у вбивстві громадянина РФ, який самовільно заселився у квартиру в їхньому будинку, проте його сусіди називають те, що сталося, самообороною.

Окупований Маріуполь

Фото – reuters.com

У міській раді Маріуполя повідомили, що мешканець будинку на проспекті Металургів, 43 завдав ножових поранень росіянину, який торік навесні без дозволу заселився в одну із порожніх квартир, інформує «НБН».

Переселенець із Владикавказу після того, як самовільно зайняв житло, почав конфліктувати із сусідами – зламував замки та кидав цеглини у вікна. Один чоловік зробив йому зауваження і наступного дня отримав цеглиною по голові від громадянина РФ. Окрім того, дісталося і його дружині – приїжджий її вдарив.

Пізніше був інший інцидент, коли новий сусід нацькував на них свого собаку. Після цього маріуполець почав носити із собою ніж. У ході чергового зіткнення, за словами очевидців, росіянин вихопив гострий предмет і спробував вдарити ним сусіда.

Однак чоловік зміг відібрати ножа і, захищаючись, ударив їм громадянина РФ. «Правоохоронці» затримали маріупольця та звинуватили його у вбивстві. Проте сусіди стали на його захист і стверджують, що це була самооборона.

Мешканці розповіли, що вони неодноразово зверталися до «вартових правопорядку», які ігнорували скарги людей на росіянина, а тепер винним зробили їхнього сусіда.

Нагадаємо, радник маріупольського мера Петро Андрющенко повідомляв, що у місті окупанти заселяють переселенців із Курської області у «націоналізоване» житло.

Exit mobile version