У 15-й бригаді НГУ повідомили про зміну тактики окупантів під Покровськом

Пресофіцер 15-ї бригади оперативного призначення «Кара-Даг» Нацгвардії України майор Віталій Міловідов повідомив про зміну тактики РФ на Покровському напрямку.

Покровськ

Фото - facebook.com

Представник 15-ї бригади НГУ в ефірі телеканалу «Еспресо» розповів про ситуацію під Покровськом. За його словами, російські окупаційні сили частково змінили свою тактику на цій ділянці фронту, інформує «НБН».

Міловідов повідомив, що загарбники підтягнули ближче до лінії бойового зіткнення артилерійські системи і все частіше застосовують FPV-дрони. Раніше армія Путіна тут намагалася наступати широким фронтом, проте ЗСУ зупинили її на початку минулого місяця.

Наразі окупанти намагаються наростити темпи наступу, використовують броньовану техніку. Загарбники атакують позиції захисників, заходячи малими піхотними групами, що знищуються на підступах.

Пресофіцер розповів, що загалом ситуація в районі Покровська залишається напруженою, командування армії Путіна перекинуло резерви в окремі зони фронту, концентруючись на найбільш значимих для нього ділянках.

Нагадаємо, командир підрозділів БПЛА 72-ї ОМБр розповів подробиці виходу його бригади із Вугледара.

Exit mobile version