У вересні ЗС РФ зіткнулися із рекордними щодобовими втратами в Україні – розвідка Великобританії

Розвідка Великобританії заявила, що минулого місяця окупаційна армія РФ зазнала максимальних середньодобових втрат у війні проти України.

Втрати окупантів

Фото – apnews.com

Британська розвідка повідомила, що минулого місяця армія Путіна на війні проти України зіткнулася із рекордними щодобовими втратами. У вересні ці показники досягли 1271 окупанта на день, включаючи поранених та вбитих.

З початку повномасштабної війни РФ втратила понад 648 000 загарбників, пише «НБН» з посиланням на сторінку Міноборони Сполученого Королівства в соцмережі Х.

У відомстві нагадали, що попередній максимум був зафіксований у травні цього року і становив 1262 окупанти. Зростання числа втрат на початку осені розвідка Британії пов’язує з розширенням зони бойових дій, зокрема, з наступом армії Путіна на Харківщині та операцією Сил оборони України в Курській області.

У звіті сказано, що навіть у період холодів, коли погодні умови сповільнюють бойові дії, окупаційні війська РФ все одно втрачатимуть щодобово близько 1000 бійців, оскільки росіяни застосовують тактику масованих атак.

Як повідомлялося, минулого місяця «друга армія світу» встановила рекорд за кількістю запущених по Україні дронів-камікадзе «Шахед».

Exit mobile version