У 33-й ОМБр заявили, що у прифронтових містах Донеччини російські диверсанти маскуються під бійців ЗСУ

Виконувач обов'язків пресофіцера 33-ї ОМБр Назар Войтенков заявив, що у прифронтових містах Донеччини російські диверсанти маскуються під бійців ЗСУ.

Російський окупант

Фото – topwar.ru

Представник 33-ї окремої механізованої бригади в ефірі телеканалу «Еспресо» розповів, що у Донецькій області російські диверсанти маскуються під бійців Сил оборони України, пише «НБН».

За словами Войтенкова, у такому вигляді ДРГ РФ їздять прифронтовими містами регіону, спілкуються з місцевими жителями, розпитують у них, хто живе в будинках, після чого завдають туди точкових ударів.

Виконувач обов’язків пресофіцера зазначив, що Силам оборони було б набагато простіше, якби із прифронтових населених пунктів евакуювали б усіх цивільних.

Він зазначив, що місто Курахове, в якому досі залишається понад 1000 людей, постійно страждає від обстрілів. Окупанти б’ють по ньому із РСЗВ, артилерійських установок та авіації. Також загарбники уражають цивільний та військовий транспорт, використовуючи FPV-дрони.

Як повідомлялося, військовий експерт Олександр Мусієнко розповів, куди можуть відійти захисники після виходу із Вугледара.

Exit mobile version