Розвідка Естонії спрогнозувала наслідки ударів по складах БК у Криму та РФ для окупантів

Голова розвідувального центру Сил оборони Естонії полковник Антс Ківісельг спрогнозував наслідки ударів по складах БК у Криму та РФ для армії Путіна.

Удар по складу БК у Тверській області 18 вересня

Фото - скріншот із відео

Голова розвідувального центру Сил оборони Естонії висловився щодо ударів ЗСУ по складах БК російських окупантів у Криму та на території країни-агресора, інформує «НБН» із посиланням на ERR.

За словами полковника, атаки Сил оборони України на такі військові об’єкти ще більше посилять нестачу боєприпасів у армії Путіна на тлі наказу із Москви прискорити теми бойових дій і досягти тактичних цілей до того, як зіпсуються погодні умови. У зв’язку з цим Росія ставатиме все більш залежною від ненадійних північнокорейських снарядів.

Ківісельг прогнозує, що загарбники намагатимуться зміцнити позиції в районі Вугледару, а також ізолювати Курахове та Селідове від українських сил.

Він вважає, що ЗС РФ найближчим часом можуть спробувати об’єднати два фронти – на Донеччині та Запоріжжі, проте росіяни не мають достатньої кількості ресурсів, щоб досягти цієї мети.

Як повідомлялося, в «Атеш» розповіли, як окупанти намагаються вирішити проблеми з паливом після прильоту по нафтобазі у Феодосії.

Exit mobile version