Вночі на військовому аеродромі «Оренбург-2» спалили літак Ту-134 – ГУР

У ніч на понеділок, 14 жовтня, в країні-агресорі на військовому аеродромі «Оренбург-2» спалили транспортний літак Ту-134, про що повідомила українська розвідка.

Російський літак Ту-134

Фото – rbc.ru

У пресслужбі Головного управління розвідки Міноборони України заявили, що вночі «друга армія світу» залишилася без чергового літака – у країні-агресорі на військовому аеродромі спалили Ту-134, інформує «НБН».

У Буданова уточнили, що «пташка» належала 117-му військово-транспортному авіаполку ЗС РФ. Літак, який росіяни, зокрема, використовували для транспортування особового складу оборонного відомства держави-терориста, спалили на аеродромі армії Путіна «Оренбург-2».

Українська розвідка опублікувала кадри операції, проте не розкривала інших подробиць знищення Ту-134.

Зазначимо, що минулого місяця в Російській Федерації стало відомо про два інциденти зі спаленнями Мі-8. 11 вересня в Октябрьську двоє школярів на території аеропорту підпалили гелікоптер – від нього залишився лише хвіст. Силовики затримали підлітків.

23 вересня такий же багатоцільовий гелікоптер підпалили в Омську на території військової частини. «Диверсію» також здійснили двоє школярів, правоохоронці їх заарештували. У Мережі опублікували фотографію «пташки» окупантів, яка постраждала від вогню.

Exit mobile version