В Омську спалили гелікоптер Мі-8, «диверсію» здійснили школярі (ФОТО)

Російські військкори заявили, що в Омську на території військової частини спалили гелікоптер Мі-8 Повітряно-космічних сил РФ. Повідомляється, що «диверсію» здійснили двоє школярів.

Гелікоптер Мі-8

Фото – sputniknews.ru

Z-пабліки і російські ЗМІ пишуть, що в Омську двоє школярів проникли на територію військової частини ВКС РФ. Юні росіяни спалили багатоцільовий гелікоптер Мі-8, інформує «НБН».

Повідомляється, що нібито невідомі пообіцяли дітям за знищення «пташки» російських окупантів винагороду у розмірі 20 000 доларів. Однак після здійснення «диверсії» школярами вербувальники видалили листування та занесли їх до чорного списку. Незабаром паліїв затримали правоохоронці.

У Мережі також опублікували фотографію спаленого багатоцільового гелікоптера та відео зі школярами, яких звинувачують у скоєнні злочину.

Фото – t.me/RVvoenkor
Фото – t.me/RVvoenkor

Зазначимо, що це не єдиний випадок спалення Мі-8 дітьми. У ніч на 11 вересня в Октябрьську двоє школярів спалили таку ж «пташку» на території аеропорту, від гелікоптера залишився лише хвіст. Юні росіяни погодилися ліквідувати техніку ЗС РФ за грошову винагороду.

Exit mobile version