На Донеччині окупанти не готуються до зими на фронті, намагаючись просунутися до морозів – ВСУ

На Донеччині загарбники не готуються до зими на фронті, про що повідомила представниця оперативно-тактичного угруповання військ «Луганськ» Анастасія Бобовнікова.

Російські окупанти

Фото – ria.ru

Бобовнікова повідомила, що у Донецькій області російські «визволителі» не готуються до зими на фронті. В ефірі національного телемарафону речниця ОТУВ заявила, що натомість ворог кидає всі сили на те, щоб просунутися, інформує «НБН».

Вона уточнила, що путінські окупаційні сили зосереджені на тому, щоб максимально використовувати суху погоду в регіоні, щоб досягти якихось цілей до морозів. Для цього армія країни-агресора пускає в хід артилерію, FPV-дрони та інше озброєння.

Представниця ОТУВ «Луганськ» зазначила, що Збройні сили України, на відміну від загарбників, готуються до зимового періоду на фронті. Тому з настанням морозів російським військам буде набагато складніше штурмувати позиції захисників.

Раніше речниця ОТУВ «Луганськ» розповіла про бойові дії в Торецьку Донецької області, розкривши подробиці про тактику штурмів армії Путіна.

Exit mobile version