РФ випустила по Україні понад 130 дронів, у Повітряних силах відзвітували про роботу ППО

У ніч на середу, 16 жовтня, армія Путіна атакувала Україну дронами-камікадзе «Шахед» та ракетами, у Повітряних силах ЗСУ відзвітували про роботу ППО.

ППО України

Фото – facebook.com/GeneralStaff.ua

У пресслужбі Повітряних сил ЗСУ повідомили, що вночі російські загарбники випустили по Україні 136 дронів із районів міст Орел, Курськ і Приморсько-Ахтарськ країни-агресора.

Також ЗС РФ атакували Чернігівську область керованою авіаційною ракетою Х-59 та вдарили по підконтрольній Києву території Донецької області ракетою С-300/С-400, інформує «НБН».

Сили протиповітряної оборони України станом на 07:00 збили 51 безпілотник на Київщині, Чернігівщині, Полтавщині, Миколаївщині, Дніпропетровщині, Донеччині, Харківщині, Житомирщині, Кіровоградщині, Херсонщині, Тернопільщині, Черкащині, Сумщині та Хмельниччині.

Крім того, 60 БПЛА були локаційно втрачені у різних областях країни, відповідні дані уточнюються. Ще близько 20 ворожих дронів перебувають у повітряному просторі України, сили ППО продовжують бойову роботу.

Як повідомлялося, секретар РНБО Олександр Литвиненко розповів, коли чекати масштабних атак російських загарбників на українську енергетичну систему.

Exit mobile version