Вночі РФ атакувала Україну 135 БПЛА, у Повітряних силах повідомили про роботу ППО

У ніч на п'ятницю, 18 жовтня, армія Путіна атакувала Україну 135 ударними БПЛА, у Повітряних силах ЗСУ повідомили про результати бойової роботи ППО.

Збитий дрон-камікадзе

Фото – itc.ua

У пресслужбі ПС ЗСУ повідомили, що вночі путінські окупаційні війська атакували нашу країну 135 ударними дронами. Загарбники здійснювали пуски БПЛА з районів російських міст Орел, Приморсько-Ахтарськ та Курськ, пише «НБН».

За інформацією Повітряних сил, внаслідок бойової роботи ППО було збито 80 безпілотників на Сумщині, Одещині, Черкащині, Житомирщині, Київщині, Кіровоградщині, Полтавщині, Чернігівщині, Хмельниччині, Рівненщині, Харківщині, Херсонщині, Вінниччині та Волині.

Ще 44 БПЛА були локаційно втрачені завдяки протидії РЕБ, 2 дрони залетіли у повітряний простір Республіки Білорусь. Станом на 08:43 у небі над Україною залишалося до 10 безпілотників, по них продовжують бойову роботу.

Як повідомлялося, секретар РНБО Олександр Литвиненко висловився щодо ударів ЗС РФ по критичній інфраструктурі України. Він спрогнозував, коли чекати масованих атак армії Путіна на енергетику нашої країни.

Exit mobile version