День ангела Анатолія, Володимира, Захара та інших: що не рекомендується робити 21 жовтня

Розповідаємо вам, як назвати дитину, яка народилася 21 жовтня, а також що сьогодні не рекомендується робити, згідно з народними віруваннями та традиціями.

Ангел

Фото – Guilman / pexels.com

У понеділок, 21 жовтня, день ангела святкують Іван, Василь, Володимир, Яків, Костянтин, Федір, Микола, Сергій, Захар, Дмитро, Георгій, Олексій, Дем’ян, Аркадій, Анатолій та Олександр, пише «НБН». Ось що означають деякі з цих імен:

Василь (давньогрецький «цар», «царський») – дуже приємна у спілкуванні людина, легко знаходить спільну мову з іншими, зберігаючи дружелюбність навіть до тих, хто їй не подобається. Ніколи не залишить у біді та завжди готовий прийти на допомогу близьким.

Володимир (зі старонімецької «велика влада», «велика сила») має добре розвинені лідерські якості, відмінний стратег, допитливий, сумлінний у роботі. Власники цього імені у шлюбі – оплот спокою.

Яків (єврейське «слід за п’ятами за кимось») – життєлюб, ніколи свого не проґавить, дуже відхідливий, навіть у найконфліктніших ситуаціях, проте не терпить зради та негарних вчинків.

Костянтин (латинське «постійний», «стійкий») – яскрава особистість з особливим шармом, має ясний розум і гарну інтуїцію, що допомагає йому знайти свій орієнтир у житті.

Захар (давньоєврейське «Яхве, що пам’ятає») – оптимістична натура, захоплюючий друг, творча людина. Носії цього імені мають лідерські якості, можуть надихати інших.

Анатолій (грецьке «східний», «схід сонця») має почуття гумору. Врівноважена, завзята, наполеглива людина, яка знаходить своє місце в житті і досягає успіхів.

Аркадій (грецьке «пастух») вражає своєю проникливістю та розумом, енергійна, чарівна та доброзичлива людина, має гарне почуття гумору.

Цього дня, згідно з народними віруваннями, не рекомендується вирушати у далеку подорож, піднімати з землі знайдені речі, впускати до оселі сторонніх людей. Сьогодні не діліться з іншими своїми планами, оскільки це може перешкодити їх здійсненню. Також не виходьте з дому без вагомих причин, щоб уникнути можливих неприємностей.

Нагадаємо, ми розповідали, що означають імена Злата, Єлизавета, Давид, Лука та Гавриїл.

Exit mobile version