Під Брянськом ліквідували пілота Ту-22М3, причетного до атак на Кременчук та Дніпро – ГУР

У Буданова повідомили про ліквідацію в країні-агресорі пілота Ту-22М3 Дмитра Голєнкова, причетного до ударів по цивільних об'єктах в Україні.

ГУР МОУ

Фото – armyinform.com.ua

У пресслужбі Головного управління розвідки МОУ розповіли, що в неділю вранці, 20 жовтня, у селі Супонєво під Брянськом виявили тіло пілота путінської армії Голєнкова Дмитра, інформує «НБН».

За даними військової розвідки Міноборони України, він був льотчиком 52-го важкого бомбардувального авіаполку ВКС РФ. Підрозділ базується на аеродромі «Шайковка» Калузької області та має на озброєнні надзвукові ракетоносці-бомбардувальники Ту-22М3.

У Буданова уточнили, що Голєнков був начальником штабу авіаційної ескадрильї армії країни-агресора. Військовий злочинець був причетний до ракетних атак на цивільні об’єкти нашій країні. Зокрема, до ударів по ТЦ «Амстор» у Кременчуці 27 червня та житловому будинку у Дніпрі 14 січня. Внаслідок цих обстрілів було багато загиблих та поранених.

На голові льотчика ЗС РФ виявили безліч травм. Ймовірно, удари завдавалися молотком.

Фото – t.me/DIUkraine
Фото – t.me/DIUkraine

Нагадаємо, 18 жовтня у центрі Луганська підірвали автомобіль. Сергій Братчук повідомив про ліквідацію одного із начальників штабу ЦВО ЗС РФ.

Exit mobile version