День ангела Ганни, Германа, Григорія та інших: головні заборони 22 жовтня

Розповідаємо вам, хто святкує день ангела у вівторок, 22 жовтня, а також чому сьогодні не варто вирушати у далеку подорож.

Ангели

Фото – Guilman / pexels.com

22 жовтня день ангела святкують Анна, Єлизавета, Герман, Григорій, Володимир, Василь, Олександр, Федір, Микола, Павло, Костянтин, Іван, Денис та Захар. «НБН» розповість вам про значення деяких з цих імен:

Ім’я Ганна з давньоєврейської означає «прихильність» або «добра воля» і є одним із найпоширеніших у світі. Власниці цього імені дуже посидючі, працьовиті, що допомагає їм у кар’єрі, вирізняються особливою добротою.

Герман (з латинського «єдиноутробний», «рідний», «істинний») – складна особистість, самодостатня, незалежна людина, яка не піддається впливу зі сторони, розумна, дисциплінована і наполеглива, у роботі займає лідируючу позицію.

Григорій (давньогрецьке «пильний») – людина з неймовірною харизмою, непосидюча, допитлива, легко зачаровує людей, здатна дружити з жінками. Його легко зачепити чи поранити, проте він недовго пам’ятає образи. Може побудувати успішну кар’єру у будь-якій галузі.

Ім’я Федір грецького походження означає «Божий дар», «дарований Богом». Носії цього імені уважні та відповідальні, всі справи на роботі виконують без зайвої метушні, чітко та спокійно, часто стають професіоналами своєї справи.

Згідно з народними віруваннями, 22 жовтня краще провести серед сім’ї, варто запросити у гості найближчих. Також люди йшли до храму, ставили свічку та молилися за зцілення від усіх хвороб.

Сьогодні заборонено пліткувати, намовляти на інших, розпочинати ремонт чи прибирання. Цей день вважається несприятливим для далекої подорожі, оскільки вона не принесе радості.

Раніше ми розповідали про значення імен Володимир, Василь, Аркадій, Анатолій, Захар, Костянтин та Яків.

Exit mobile version