Росіяни таємно поховали загиблих під Донецьком офіцерів КНДР у братській могилі в РФ – ЗМІ

Російські ЗМІ пишуть, що загиблих внаслідок ракетного удару під Донецьком північнокорейських офіцерів таємно поховали у країні-агресорі у братській могилі.

КНДР

Фото – voakorea.com

Російський Telegram-канал «Кремлевская табакерка», посилаючись на джерело в Міністерстві оборони РФ, пише, що загиблих на полігоні поблизу тимчасово захопленого Донецька офіцерів КНДР довелося поховати в безіменній братській могилі на території країни-агресора, інформує «НБН».

Повідомляється, що росіяни вирішили поховати ліквідованих ракетним ударом північнокорейських військових у РФ, щоб не привертати увагу до цієї ситуації.

За словами співрозмовника, «західні розвідки щось придумали б», якби Москва ухвалила рішення передати тіла Пхеньяну або тут залишилися якісь сліди. Він додав, що глава КНДР Кім Чен Ин не наполягав на тому, щоб трупи офіцерів відправили на батьківщину.

Нагадаємо, 3 жовтня, як повідомляло видання Kyiv Post із посиланням на джерела у військовій розвідці, Сили оборони вдарили по території під Донецьком. Внаслідок ракетної атаки серед ліквідованих 20 солдатів було 6 офіцерів КНДР.

Пропагандистські Telegram-канали розповідали, що перед прильотом російські загарбники демонстрували північнокорейським військовим підготовку особового складу до штурмів та оборони.

Як повідомлялося, представник КНДР в ООН відкинув звинувачення у відправленні північнокорейських військових до РФ.

Exit mobile version