Офіцер Нацгвардії спрогнозував, якою буде тактика окупантів на фронті взимку

Начальник розвідки артилерії 4-ї бригади оперативного призначення «Рубіж» НГУ капітан Володимир Назаренко спрогнозував, якою буде тактика ЗС РФ на фронті взимку.

Російські окупанти

Фото – ria.ru

Представник бригади «Рубіж» Нацгвардії в ефірі телеканалу «Ми – Україна» висловився щодо ведення бойових дій у холодну пору року. За його словами, взимку ЗС РФ на фронті перейдуть до тактики «хробаків», повідомляє «НБН».

Військовослужбовець пояснив, що на сході України настає похолодання, сезон туманів, поганої видимості та мерзлякуватої погоди, через що російські загарбники не зможуть застосовувати «улюблений» транспорт – мотоцикли, самокати та скутери.

Назаренко пояснив, що розмитими дорогами буде складно пересуватися і військовій техніці, тому «друга армія світу» зробить ставку на малі піхотні групи, яких називають «хробаками», враховуючи її перевагу в живій силі.

Капітан НГУ зазначив, що Сили оборони України знищуватимуть піхоту путінських окупаційних військ за допомогою артилерії, гранатометів, мінометів та FPV-дронів. Представник 4-ї бригади додав, що росіяни на фронті продовжать зазнавати втрат.

Раніше в ОТУВ «Луганськ» повідомили, що в Донецькій області «визволителі» не готуються до зими на фронті, зосередившись на просуванні до морозів.

Exit mobile version