У DeepState заявили, що РФ за добу захопила майже половину міста Селидове

У DeepState заявили, що російські окупаційні війська значно просунулися у Селидове Донецької області – за добу вони захопили майже половину міста.

Селидове

Фото – facebook.com/don.gunp

Аналітичний канал DeepState у ніч на четвер, 24 жовтня, повідомив про суттєве просування окупаційних військ Російської Федерації у місті Селидове Донецької області, інформує «НБН».

За їхніми даними, буквально за добу армія Путіна спромоглася захопити майже половину населеного пункту. Аналітики зазначили, що, враховуючи ситуацію, яка склалася в місті за два дні, «слід розуміти, що брехня загубить не тільки суміжні підрозділи, а й буквально все і всіх».

У попередньому оновленні карти бойових дій DeepState повідомляли, що окупаційні сили країни-агресора змогли зайти на східні околиці Селидове.

Зазначимо, що сьогодні в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ наголошувалося, що місто було місцем найбільшої концентрації атак ЗС РФ, для штурмів загарбники застосовували авіацію. Військові експерти називають Селидове «останнім бастіоном» ЗСУ перед Покровськом.

Окрім того, росіянам залишилося пройти 7-8 кілометрів до Костянтинівки. Олексій Гетьман пояснив важливість захоплення міста для окупантів.

Exit mobile version