У 59-й ОМБр оцінили загрозу наступу російських військ на Запоріжжя

Офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький оцінив загрозу наступу російських окупаційних сил на Запоріжжя.

Російський окупант

Фото – ulyanovsk.er.ru

Цехоцький в ефірі телеканалу «Київ24» відповів, чи існує небезпека наступу окупаційної армії Путіна на Запоріжжя. Раніше британське видання The Economist повідомляло, що наступною ціллю ЗС РФ в Україні може бути це місто, інформує «НБН».

Представник 59-ї ОМБр зазначив, що війська країни-агресора хочуть просуватися на Курахівському напрямку у бік Запоріжжя для підкріплення угруповання, яке воює на цій ділянці фронту.

Військовий не виключає, що кремлівський диктатор може розпочати наступ на обласний центр, щоб мати більше козирів на майбутніх переговорах із Києвом.

Офіцер додав, що ситуація на Курахівському напрямку залишається важкою, проте воїни Сил оборони добре знають місцевість у цій зоні фронту та мінімізують ризики оточення.

Як повідомлялося, аналітики DeepState заявили, що війська Путіна за добу захопили майже половину міста Селидове у Донецькій області.

Exit mobile version