Розвідка Великобританії повідомила про просування окупантів у Часовому Яру

Розвідка Великобританії повідомила, що окупаційні сили РФ просунулися в місті Часів Яр Донецької області, де тривають запеклі бої.

Часів Яр

Фото – instagram.com/libkos

Розвідка Великобританії заявила про просування путінських окупаційних сил у Часовому Яру. Відомство повідомило, що російським загарбникам, швидше за все, вдалося перетнути канал у південній частині міста та наблизитися до кордонів населеного пункту, пише видання «НБН» із посиланням на сторінку Міноборони Сполученого Королівства в соцмережі Х.

У звіті сказано, що росіяни, ймовірно, у центральній частині району каналу домоглися обмеженого просування на захід від каналу у східній частині міста. При цьому ЗС РФ не змогли закріпитися у північній та центральній частині району каналу, оскільки там йдуть запеклі бойові дії.

Розвідка Великобританії зазначила, що раніше окупаційна армія країни-агресора не могла перетнути канал через масштабні оборонні заходи захисників.

Зазначимо, що минулого тижня у 24-й ОМБр заявили, що загарбникам вдалося вклинитися в лінію оборони ЗСУ в районі міста.

Як повідомлялося, в DeepState заявили про окупацію ще одного міста на Донеччині, розповівши про просування ЗС РФ у регіоні.

Exit mobile version