Nokia анонсувала перезапуск культового телефону 8210: що буде в оновленій версії

Фінська транснаціональна компанія Nokia, яка у 2000-ті роки домінувала на світовому ринку мобільних пристроїв, має намір перевипустити свій культовий телефон 8210.

Nokia 8210

Nokia 8210. Фото – youtube.com

Про відродження легендарного телефону Nokia стало відомо ще минулого місяця. Оригінальну версію пристрою доповнять новими функціями, крім того, гаджет матиме перевагу перед iPhone та Android, інформує «НБН» з посиланням на Еxpress.

Новий телефон не виглядатиме як розкішний смартфон з великим екраном і камерами, проте цей пристрій матиме те, чого не вистачає його конкурентам. Після того, як ви зарядите Nokia, вам не потрібно турбуватися про те, що акумулятор розрядиться через 24 години, оскільки він працюватиме не менше семи днів без підзарядки.

В оригінальному 8210 не було високої швидкості передачі даних 4G, доступу до соцмереж, великого кольорового екрану та задньої камери для зйомки, що з’явиться у «переродженій» версії апарату. До нотки ностальгії за 90-ми роками покупці отримають класичну гру Snake.

Зазначимо, що фахівці стверджують, що до 2032 року не кожен зможе дозволити собі смартфон. Експерти пояснили, яка негативна тенденція суттєво змінить ринок мобільних пристроїв за 10 років.

Exit mobile version