У Держдумі запропонували продавати росіянам піратський контент із «недружніх» країн

Депутат Державної Думи РФ Артем Кір'янов запропонував «відповідь на дискримінацію росіян». Політик хоче створити державний орган, який буде збирати в Мережі піратський контент і продаватиме його громадянам країни-агресора.

Піратський контент у Росії

Піратський контент у Росії. Фото – retail.ru

Кір’янов вважає, що нова державна структура на просторах інтернету збиратиме необхідний контент із «недружніх» країн без дотримання авторських прав та будь-яких виплат, інформує «НБН» із посиланням на пропагандистське агентство «ТАСС».

На думку депутата, піратський контент таке агентство продаватиме росіянам, що дозволить державі, наприклад, повернути іноземні фільми у прокат кінотеатрів та онлайн-сервісів РФ.

Політик зазначає, що там Росія боротиметься з «дискримінацією» громадян, яку вони зазнають через західні санкції, і поповнюватиме державний бюджет.

Нагадаємо, що російське керівництво закриває всі можливі канали інформації, яка суперечить кремлівській пропаганді для користувачів Мережі в РФ. Раніше Роскомнагляд заблокував доступ до соцмереж Instagram і Facebook, а також стало відомо про намір Москви заборонити відеохостинг YouTube.

Exit mobile version