Напад інопланетян на Землю: американські вчені пояснили, чому прибульці ніколи не захоплять людство

Американські вчені стверджують, що прибульцям не потрібна наша планета, тому людям не варто перейматися вторгненням інопланетян на Землю.

Інопланетяни

Інопланетяни. Фото – ryb.ru

Вчені з Космічного наукового інституту Blue Marble та Американського університету впевнені, що НЛО не сядуть на нашу планету, оскільки прибульці шукають конкретні типи зірок, інформує «НБН» з посиланням на дослідження вчених.

Науковці Джейкоб Хакк-Місра і Томас Фошез припускають, що представники позаземних цивілізацій обирають, де б вони хотіли розміститися і Сонце, зірка нашої галактики, їм не підходить.

На думку дослідників, прибульці хочуть максимізувати свою тривалість життя в галактиці, тому віддадуть перевагу К- та М-карликам – зіркам, які живуть набагато довше, ніж жовті карлики, як Сонце.

Інопланетянам немає сенсу витрачати ресурси на захоплення галактики із Сонцем, яке згасне відносно рано, навіть якщо це станеться за кілька мільйонів років.

Нагадаємо, що американське космічне агентство NASA найняло 23 священнослужителів, щоб вони відповіли на питання щодо існування інопланетного життя.

Exit mobile version