Різні способи поповнення рахунку «Київстар»: офлайн-платежі, банківські застосунки та онлайн-сервіси

Наявність на балансі мобільного необхідної суми коштів і своєчасна оплата тарифного плану дозволяє постійно бути на зв'язку з близькими та колегами, користуватися месенджерами й залишатися в курсі останніх новин. Навіть якщо гроші на телефоні закінчилися, а термін пакета послуг мобільного оператора спливає, абоненти «Київстар» без проблем можуть поповнити рахунок, де б вони не знаходилися. Розповідаємо про всі доступні способи.

Оплата послуг оператора офлайн

Не маючи доступу до інтернету, абоненти «Київстар» можуть поповнити баланс мобільного таким чином:

Майже в кожному з наведених випадків вам доведеться заплатити комісію.

Поповнення мобільного рахунку через інтернет

Щоб поповнити Київстар онлайн, вам не потрібно виходити з дому. Для здійснення платежу достатньо мати доступ до всесвітньої мережі та чинну банківську картку VISA, MasterCard або «Простір».

Переказати гроші на баланс мобільного можна за допомогою:

У разі поповнення рахунку на вебресурсі та в застосунку «Київстар» комісія відсутня, здебільшого система бере додаткові кілька гривень. Якщо не бажаєте переплачувати, вибирайте транзакції через Portmone.

Як поповнити баланс «Київстар» за допомогою Portmone

Щоб переказати потрібну суму на мобільний рахунок, потрібно:

Функція доступна зареєстрованим і незареєстрованим користувачам. Комісія в обох випадках становить 2% + 2 грн — без авторизації, 2%, але не менше 2 грн — у разі оплати з власного акаунту. Якщо ви поповнюєте номер, прив’язаний до профілю, комісія не стягується. Ви також можете скористатись універсальною опцією «Поповнення мобільного» на головній сторінці сайту або «Поповнити мобільний» у застосунку.

Поповнення мобільного «Київстар» без комісії

Переказати гроші на баланс телефону через Portmone можна як собі, так і будь-кому з членів сім’ї або друзів. Учасники програми Cashback, що поповнюють рахунок мобільного своїм близьким, можуть здійснити оплату бонусними балами, отриманими за покупки або замовлення послуг у партнерів сервісу. Ба більше, ви можете витратити накопичені бали повністю або частково на оплату послуг оператора мобільного зв’язку. Не пропустіть можливість заощадити особистий чи сімейний бюджет.

Щоб поповнювати мобільний у два кліки, додайте шаблон у власному кабінеті на Portmone. Такі самі шаблони варто створити для комунальних послуг (або знайти платіжки, виставлені за певною адресою). Надалі ви зможете отримувати рахунки онлайн і платити за світло, воду, газ та опалення без черг. Усі щомісячні витрати ви зможете легко контролювати на одному майданчику.

Exit mobile version