Провал спроби РФ зняти згадку про війну в резолюції ООН: Кислиця повідомив результати голосування

Починаючи з 1-го квітня, кремлівські посадовці перебрали на себе обов'язки, що стосуються головування в Раді безпеки ООН, але це мало допомагає країні-агресору.

Сергій Кислиця.

Фото - reuters.com

Про те, що Генасамблея ООН, 122-ма голосами «за», і лише 5-ма голосами «проти», схвалила резолюцію, яка стосується співпраці з Радою Європи, при цьому, в цьому важливому документі чітко вказали на вторгнення РФ в Україну, пише «НБН», посилаючись на офіційний Twitter-акаунт постійного представника нашої країни при Організації Об’єднаних Націй Сергія Кислицю.

За словами представника України, спроба РФ викреслити будь-яку згадку в цій резолюції про свою агресію, на щастя, повністю провалилася. Варто виокремити кілька «відомих борців із правами людини», які відкрито проголосували проти, і це, як уже стало певною негативною традицією: Російська Федерація, Білорусь, Нікарагуа, Сирія та Північна Корея.

Зазначимо, що вчора, 26-го квітня, Сергій Кислиця заявляв — Москва намагається реанімувати політику радянського тирана Йосипа Сталіна, який у минулому вступав проти прав народів на самовизначення.

Раніше наш інформаційний портал писав про те, як своєрідно і жорстко відповіли на коментарі міністра закордонних справ РФ Лаврова про чеського лідера Петра Павела.

Exit mobile version