Нічна ракетна атака на Дніпропетровщину: в ОВА озвучили кількість жертв унаслідок удару

Країна-агресор не може похвалитися будь-якими значними успіхами на фронті, і з цієї причини, продовжує озлоблено завдавати масованих ударів ракетами по цивільній, а зовсім не військовій інфраструктурі.

Атака окупантів.

Фото - adm.dp.gov.ua

Про те, як збільшилася кількість серйозно постраждалих українців через ракетну атаку на околиці міста Павлоград на Дніпропетровщині цієї неділі, пише «НБН», посилаючись на Telegram-канал глави Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

За словами Лисака, кількість травмованих українців, унаслідок атаки російських окупантів на територію Павлоградського району, зросла до 34-х осіб, включно з 5-ма неповнолітніми: наймолодшій дівчинці щойно виповнилося 8-м років. У постраждалих зафіксовано забої, переломи, різані та рвані рани різного ступеня тяжкості, а також контузії та отруєння продуктами горіння. Двох жінок, віком 45-ти та 55-ти років, екстрено направили до реанімаційного відділення. Решта громадян проходять курс лікування амбулаторно.

Очільник Дніпропетровської області наголосив:

Рашистські виродки знову воюють із мирними людьми…

Раніше ми писали про те, що 30-го квітня, російсько-терористичні війська обстріляли дві громади Херсонської області — скільки людей постраждало.

Exit mobile version