У Воронезькій області точаться бої між “вагнерівцями” та армією РФ: відомо про захоплення нафтобази (ВІДЕО)

Стало відомо про те, що на території Воронезької області Російської Федерації йдуть бої між найманцями приватної військової компанії "Вагнер", а також між регулярними військами РФ.

Пригожин

Фото - LB.ua

Про це пише “НБН” із посиланням на телеграм-канали.

З телеграм-каналів стає відомо про те, що на даний момент на території Воронезької області, що знаходиться недалеко від кордону з Україною, йдуть бойові зіткнення між найманцями приватної військової компанії “Вагнер”, головою яких є Євген Пригожин та між регулярними військами Російської Федерації. До речі, відео перестрілок опублікував місцевий житель, прокоментувавши те, що відбувається словами: “війна почалася…”.

Також деякі джерела повідомляють про те, що російська авіація завдає регулярних ударів по колонах “вагнерів” у Воронезькій області. За попередніми даними відомо, що вони скидають бомби ФАБ-500 з авіації та намагаються зупинити рухи військ Пригожина у бік Москви.

Досить неоднозначною ситуація залишається й у Ростові. Там, як пишуть ЗМІ, місцеві жителі вийшли на протести проти окупації міста “вагнерівцями”, але мітинг швидко розігнали.

Раніше ми писали про взяття вагнерами Ростова.

Exit mobile version