Збираємо валізу у відпустку: не забудьте нові й модні окуляри від сонця

Літнє сонце особливо агресивне, проте й у інший час року в сонячні дні сонцезахисні окуляри не будуть зайвими.

Куди б ви не зібралися під час літньої відпустки, окуляри від сонця — це просто must have. Тож, придбана цього літа новинка неодмінно радуватиме вас і восени, і взимку. Варто лише вибрати модні та трендові з широкого розмаїття моделей, які пропонують світові бренди.

Де придбати справді якісні сонцезахисні окуляри?

Лише на перший погляд може здатися, що купити сонцезахисні окуляри треба офлайн, ну ж бо треба приміряти. Насправді нескладно підібрати модний і зручний аксесуар навіть онлайн, а вибір в інтернеті набагато розмаїтіший. До того ж, не треба витрачати час і сили на переміщення містом: купуйте буквально у декілька кліків, а обирайте зі зручного та інтуїтивно зрозумілого каталогу.

Для покупки онлайн вам знадобиться знати розмір окулярів. Так-так, він у них є і зазвичай вказується на внутрішній стороні завушника. Розглянемо на прикладі: 55/17/145. Це означає наступне:

Щоб вибрати окуляри онлайн, подивіться відповідні параметри у своїх улюблених окулярах, а якщо цифри затерлися, просто наново переміряйте.

На які критерії звернути увагу при виборі сонцезахисних окулярів?

Тепер, коли ви знаєте, окуляри якого розміру вам личать, можете обирати форму, колір, матеріал, з якого вони зроблені. І авжеж, надавайте перевагу окулярам свого улюбленого бренду. Наприклад, Ray-Ban — це культові сонцезахисні, серед яких десятиріччями впізнавані авіатори, вайфарери чи клабмастери. Polaroid славляться надзвичайно якісними сонцезахисними лінзами, всі з поляризацією. Сонцезахисні окуляри Guess чи Vogue — це елегантні та витончені моделі за демократичною ціною. А от окуляри Carrera чи Oakley виберуть для себе поціновувачі спортивного стилю, швидкості, пристрасті та авантюр у своєму житті.

Вибираючи сонцезахисні окуляри, звертайте увагу не лише на дизайн оправи, а й на якість сонцезахисних лінз. Так само, як і розмір, на внутрішній стороні завушника вказано маркування, яке означає ступінь захисту від ультрафіолету. Максимальний і найкращий — це UV400. Може зустрічатися ще й UV380.

Сонцезахисні окуляри у трендах сезону 2023

Коли ви визначилися з розміром окулярів і ступенем захисту від UV, час зосередитися на модних трендах. По-перше, щоб приголомшувати оточуючих вже цього літа, а по-друге, щоб тільки-но куплена обновка виглядала модно та актуально і в подальші сезони та навіть роки.

Отже, три модні тренди в колекціях сонцезахисних окулярів 2023:

Exit mobile version