Адміністрація готелю про це не скаже: які речі туристи можуть майже завжди отримати безкоштовно

Деякі туристи не знають, що багато речей та послуг можна отримати в готелі безкоштовно, про що іноді не скаже адміністрація закладу. Знаючи, що просити на рецепції, ви суттєво скоротите витрати на відпочинок.

Відпочинок у готелі

Фото – dip.org.ua

Іноді в поспіху ми забуваємо взяти щось із найнеобхіднішого, наприклад, зарядний пристрій. Цю річ можна взяти в адміністрації готелю безкоштовно, як і спеціальні провідники та адаптери для розеток, інформує «НБН» з посиланням на Оbozrevatel.

Деякі власники тварин беруть їх із собою у подорож, тому прагнуть створити зручності для домашніх улюбленців. У готелях, які позиціонують себе як «pets friendly», можна попросити місце для сну, миски для їжі, іграшки, а також обіди для пухнастих друзів.

Якщо туристи зупиняються в готелі на довгий час, їм необхідно прати одяг або відправляти його в хімчистку. Для цього в номерах кладуть у шафу порожні сумки для прання, куди потрібно класти брудні речі.

Часто в готелях є безкоштовний транспорт для гостей – самокати або велосипеди, за допомогою яких зручно пересуватися територією.

Не зайвими для туристів стануть і безкоштовні путівники чи місцеві карти, які кладуть у вестибюлі. Якщо ви не знайшли міні-довідники з найпопулярнішими маршрутами, попросіть їх у працівників готелю.

Раніше ми розповідали про лайфхаки, які допоможуть заощадити на харчуванні у подорожах.

Exit mobile version