Як зменшити кількість багажу: перевірені лайфхаки для подорожей у сезон холодів

Восени та взимку часто у сумці для подорожей не залишається місця, адже у поїздки потрібно брати із собою теплі об'ємні речі, а іноді й додаткову пару взуття. Щоб подорожувати в сезон холодів без зайвого, важливо знати, як правильно збирати валізу.

Як правильно зібрати валізу

Фото – pexels.com

Збираючись у подорож заздалегідь подивіться прогноз погоди на весь період відпочинку, щоб ви чітко розуміли, що вам потрібно брати з собою. Перегляньте в інтернеті ролики, де показують, як компактно скласти речі у валізу, щоб звільнити більше місця, інформує «НБН» із посиланням на OBOZ.UA.

Не кладіть все найважче у валізу чи сумку, краще великі речі одягти на себе. Сформуйте базовий гардероб для подорожі, щоб не тягти із собою зайве.

Також, щоб звільнити місце у валізі, варто взяти з собою бананку, сумку через плече або невеликий рюкзак, де лежатимуть документи, ключі, телефон, зарядка, павербанк, гаманець та ліки.

Не займуть багато місця у валізі косметичні засоби у мініатюрах чи пробники. Багато брендів пропонують шампуні, дезодоранти та іншу продукцію у travel-упаковці.

Якщо немає потрібної косметики в маленьких баночках, можна знайти спеціальні набори таких тар у магазинах або пошукати невеликі контейнери вдома.

Раніше ми розповідали, які речі туристи можуть отримати у готелях безкоштовно.

Exit mobile version