Шольц пояснив, чому він не хоче закрити в’їзд до Євросоюзу для всіх росіян

Глава уряду ФРН Олаф Шольц не підтримує ідею про загальну заборону на в'їзд до Європейського союзу для всіх громадян країни-окупанта. Канцлер пояснив, чому він не хоче запроваджувати санкції проти всіх росіян.

Олаф Шольц

Олаф Шольц. Фото – rossaprimavera.ru

Німецький канцлер виступив проти закриття кордонів держав Євросоюзу для громадян Російської Федерації. Шольц заявив, що не варто запроваджувати санкції проти всіх росіян, оскільки кровопролиття в Україні – нібито «війна кремлівського диктатора Володимира Путіна», інформує «НБН» із посиланням на Der Tagesspiegel.

Глава уряду Німеччини пояснив, що йому «важко з цією ідеєю» і він не бачить приводу вводити заборону відвідування країн ЄС для всіх громадян РФ. Політик нагадав, що Європейський Союз уже запровадив каральні заходи проти людей, які ухвалюють рішення у Москві.

Канцлер ФРН запевнив, що ЄС продовжуватиме санкційний тиск на державу-окупанта, додавши, що покарання всіх росіян нібито «послабить ефективність» обмежувальних заходів.

Раніше Шольц розповів, чи буде запущено газопровід «Північний потік-2», якщо виникне скрутна ситуація з «блакитним паливом».

Exit mobile version