Папа Римський оскандалився на День Незалежності України заявою про вбивство дочки Дугіна

Папа Римський Франциск в День Незалежності України заявив, що дочка ідеолога «русского мира» Олександра Дугіна Дар'я – «невинна жертва війни».

Папа Римський

Папа Римський. Фото -tsn.ua

Понтифік підіграв російській пропаганді, виступаючи на щотижневій загальній аудієнції в середу, 24 серпня, інформує «НБН» з посиланням на Reuters.

Папа Римський закликав зробити «конкретні кроки» для завершення кровопролиття в Україні, а також запобігання катастрофі на ЗАЕС, після чого відійшов від сценарію, висловившись про вбивство російської пропагандистки Дар’ї Дугіної.

Франциск підтримав версію спецслужб країни-агресора та рупорів Кремля про те, що Україна причетна до смерті Дугіної, заявивши, що пропагандистка – «невинна жертва війни». При цьому понтифік не уточнив, як вбивство Дугіної у Підмосков’ї пов’язане із бойовими діями на українській території.

Нагадаємо, що раніше Папа Римський висловив невдоволення тим, що війна в Україні відволікає світову громадськість від глобальної проблеми голоду, закликавши міжнародне співтовариство кинути сили на запобігання гуманітарній катастрофі у Східній Африці.

Exit mobile version