Чесно скажу, близько 12% – Лукашенко осоромився презентацією «першого білоруського комп’ютера»

Самопроголошений глава Республіки Білорусь Олександр Лукашенко похвалився «першим білоруським комп'ютером» понад 80% комплектуючих якого зроблено за кордоном.

Олександр Лукашенко

Олександр Лукашенко. Фото – rbc.ru

Нелегітимний президент РБ показав ПК 1 вересня на відкритому уроці у Палаці республіки у Мінську. Лукашенко повідомив дітям, що він спеціально попросив принести на зустріч цей пристрій, подарований йому, за його словами, «розумними людьми», інформує «НБН» із посиланням на Telegram-канал «Пул Першого».

Самопроголошений лідер білорусів пояснив, що фахівці отримали завдання відшукати у світі найкраще, що не виробляють у РБ, і створити цей ноутбук.

Як чесно зізнався Лукашенко, у «першому білоруському комп’ютері» поки що лише 12% комплектуючих, які виготовлені в республіці, проте до кінця року їхня кількість збільшиться до 30%.

Диктатор пообіцяв дітям, що вони пізніше зможуть помацати «чудо» білоруської техніки, яке створили на заводі «Горизонт».

Нагадаємо, що у травні Лукашенко задумався над виробництвом «Іскандерів». Відповідне питання самопроголошений президент Білорусі обговорив із кремлівським диктатором Володимиром Путіним, щоб росіяни «допомогли довести до ладу» нові ракети РБ.

Exit mobile version