Правда все одно потрібна людям – Скабєєва раптово «дискредитувала» армію Росії

Російські пропагандисти починають суттєво змінювати свою риторику щодо того, що відбувається в Україні, зокрема, розповідають правду про війну. Псевдожурналістка Ольга Скабєєва раптово «дискредитувала» ЗС РФ, визнавши ефективність контрнаступу у Харківській області.

Ольга Скабєєва

Ольга Скабєєва. Фото – ria.ru

В ефірі пропагандистського ток-шоу «60 хвилин» Скабєєва раптово вирішила видати росіянам порцію реальних фактів про війну в Україні. Фрагмент із випуску опублікував Telegram-канал «Україна 365», інформує «НБН».

Через шість місяців повномасштабної війни рупор путінського режиму визнала, що Північноатлантичний Альянс справді сильний, а американська зброя, яку Вашингтон передає Україні, становить серйозну загрозу для РФ.

«Навалилися на нас усім західним світом», – поскаржилася псевдожурналістка, наголосивши, що «ці фахівці» добре попрацювали на Харківщині.

Пропагандистка закликала не говорити, що зброя США «так собі» і розмірковувати, що РСЗВ HIMARS не несуть загрози. Свої висловлювання, якими вона «дискредитувала» путінські війська у прямому ефірі, Скабєєва пояснила тим, що «правда все одно потрібна людям».

Раніше зробив несподіване зізнання про війну в Україні в ефірі пропагандистського телебачення російський політик Борис Надєждін, закликавши РФ розпочати переговори щодо завершення збройного протистояння.

Exit mobile version