Російський політик Надєждін в ефірі пропагандистського телебачення зробив несподіване зізнання про війну проти України

На російському телебаченні несподівано прозвучала правда про війну в Україні. Політик Борис Надєждін заявив, що країна-агресор не здобуде перемогу в цьому протистоянні, оскільки ЗСУ з міжнародною підтримкою переважають окупаційні сили РФ.

Борис Надєждін

Борис Надєждін. Фото – ura.news

Політик заявив, що Росію «сильно підставили» люди, які переконали президента в тому, що «спецоперація» буде короткою та ефективною, війська не атакуватимуть мирне населення і щойно армія зайде в Україну, кадирівці та Росгвардія наведуть лад, інформує «НБН» із посиланням на «Обозреватель».

На думку Надєждіна, Путін не сам вирішив розпочати «спецоперацію», а його переконали розповідями про те, що українці нібито здадуться самі та попросяться до РФ.

Він заявив, що сьогодні Росія абсолютно не зможе перемогти Україну тими ресурсами, які вона має. Політик визнав, що проти окупаційних військ виступила сильна армія, якій надають підтримку країни, розвинені економічно та технологічно.

Гості у студії спробували змінити тему, проте Надєждін заявив, що Москва має розпочати переговорний процес щодо закінчення війни.

Нагадаємо, що радник МВС Вадим Денисенко розповів, що вперше за всі роки правління Путіна росіяни почали звинувачувати його у невдачах своєї країни, зокрема у провалі «спецоперації».

Exit mobile version