Росія закриває свої кордони на виїзд через мобілізацію: названо дату

Країна-агресор, яка розпочала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року, та оголосила часткову мобілізацію, Російська Федерація закриє свої державні кордони. Це станеться вже днями, одразу після проведення псевдореферендумів на тимчасово захоплених українських землях.

Мобілізація

Як проходить мобілізація в РФ. Фото - 5.ua

Як інформує «НБН», про це йдеться у сюжеті на YouTube-каналі «Изнанка». Згідно з оприлюдненою інформацією, кордони Росія закриє вже двадцять восьмого вересня цього року.

Відомо, що виїзд із країни заборонятиметься всім чоловікам та жінкам, які підпадають під мобілізацію. За інформацією журналістів, такий проект закону буде розглянуто на засіданні Державної думи Росії та швидко прийнято.

В опублікованому в Мережі ролику йдеться, що деякі російські регіони вже заборонили виїзд військовозобов’язаних за межі міста або області.

За даними журналістів, такого роду обмежувальні заходи було введено на території Воронезької, Амурської, Курської, Нижегородської, Ростовської, Курганської, Липецької, Тверської, Смоленської, Челябінської областей. Крім того, аналогічні дії будуть спостерігатися в Якутії, Дагестані, Татарстані та Північній Осетії.

Раніше самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів, чи він планує проводити мобілізацію в країні.

Exit mobile version