У сім’ях мобілізованих росіян з’явиться риба: влада Сахаліну роздасть по 5 кг камбали тим, хто пішов воювати проти України

Стало відомо про те, як в одному з російських регіонів місцева влада вирішила допомагати сім'ям мобілізованих на війну проти України чоловіків. Зокрема, йдеться про те, що у Сахаліні таким людям принесуть у будинок продукти харчування у вигляді мороженої риби. Кількість допомоги просто шокує. Це п'ять кілограмів на сім'ю за те, що чоловік, брат чи син пішов воювати на територію іншої країни.

Морожена риба

В РФ сім'ям мобілізованих роздадуть рибу. Фото - censor.net

Як інформує “НБН” з посиланням на “Цензор.НЕТ”, таку заяву озвучив керівник місцевого виконавчого комітету Єдиної Росії Михайло Шувалов.

Дослівно із заяви чиновника:

«На території Сахалінської області уряд зміг досягти певних угод з рибопромисловцями. У результаті на території регіону виділено дев’ять тонн свіжомороженої риби – камбали, кету та мінтаю. Найближчим часом наші волонтери, а це 180 осіб, що на території всієї Сахалінської області принесуть у сім’ї мобілізованих приблизно по п’ять, може шість кілограм риби на людину. Тож найближчим часом у родинах мобілізованих з’явиться риба».

Він додав, що це не є єдиним заходом, який влада планує для підтримки сімей росіян, які були мобілізовані.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Володимир Зеленський офіційно відмовився від будь-яких переговорів з Росією, поки при владі Путін.

Exit mobile version