Європейський Союз має намір збільшити військову підтримку України

Країни Європейського Союзу мають намір збільшити військову підтримку Української держави. Далі у матеріалі у тому, що саме мають на увазі під розширенням військової допомоги.

Війна

ЄС збільшить підтримку України. Фото - 24tv.ua

Як інформує «НБН», у матеріалі, оприлюдненому на сайті Welt, йдеться, що йдеться про навчання українських військовослужбовців на території Європи, а також розширення фінансової місії.

За даними газети, Євросоюз має намір уже до наступної зими навчити п’ятнадцять тисяч українських військовослужбовців. А після цього буде збільшено місію.

Дослівно з оприлюдненого матеріалу:

«Київ у своєму листі у вересні місяці запросив підготовку для дев’яти бригад. Кожна з них може налічувати близько п’яти тисяч людей.

На зустрічі в Люксембурзі, яка відбудеться у середині жовтня 2022-го, міністри закордонних справ Європейського Союзу остаточно схвалять остаточне рішення щодо цього.

Крім того, відомо, що Європейський Союз має намір збільшити військову допомогу Україні через Європейський фонд миру.

На сьогоднішній день відомо, що Українській державі було виділено близько 2,6 мільярда євро. Є плани, що до 2027 року фінансування збільшиться від десяти до дванадцяти мільярдів євро. Але поки що немає жодного офіційного рішення щодо цього.

Раніше стало відомо про чергову військову допомогу для України від Сполучених Штатів Америки.

Exit mobile version