З ранку до вечора сині ходять – у Держдумі РФ визнали, що мобілізовані мають проблеми з алкоголем

У Державній Думі Російської Федерації заговорили про проблеми з алкоголем серед мобілізованих громадян. Зокрема двох новобранців відправили з навчальних частин додому, оскільки вони щодня вживали спиртне.

Мобілізація РФ

Мобілізація РФ. Фото – crimea.ria.ru

Депутат російської Держдуми від Забайкалля Андрій Гурулєв повідомив, що двох новобранців путінської армії повернули додому із навчальних частин. Призовники з його регіону не хотіли виконувати жодних завдань, оскільки постійно прикладалися до пляшки, інформує «НБН» з посиланням на Telegram-канал The Moscow Times.

Політик визнав, що мобілізовані мають проблеми зі спиртним. За словами депутата, інші новобранці ЗС РФ не хотіли виконувати з любителями міцних напоїв спільне завдання. Гурулєв наголосив, що деякі новобранці «ходять з ранку до вечора сині» і єдине, що їх хвилює, як збігати за пляшкою.

Як повідомлялося, у Мережі розповіли про мобілізованих операторів безпілотника, які підірвалися на російській міні. У Бєлгородській області окупанти намагалися відшукати дрон, з яким втратили зв’язок, і злетіли в повітря, оскільки їх не попередили, що територія замінована.

Exit mobile version