Буде правильно вам пояснити, чому я тут – Сунак у своєму виступі згадав про війну в Україні

Під час свого виступу новий глава уряду Сполученого Королівства Ріші Сунак згадав путінську війну в Україні, звинувативши при цьому Російську Федерацію в економічній кризі.

Ріші Сунак

Ріші Сунак про війну в Україні. Фото - kp.ua

Як інформує «НБН» з посиланням на виступ Сунака, прем’єр-міністр Великобританії наголосив, що війна, яку Путін розпочав в Україні, стала причиною дестабілізації енергетичних ринків та ланцюгів постачання у всьому світі.

Дослівно із заяви Сунака:

«Буде правильним, якщо я вам поясню, чому я стою тут і зараз перед вами на посаді глави уряду. У наш час Великобританія зіштовхнулася з глибокою кризою в економічному секторі. Досі спостерігаються наслідки коронавірусу. Путінська війна дестабілізувала ринки енергетики та ланцюги постачання по всьому світу. Колишній уряд помилився. Я був обраний лідером моєї партії, а також вашим прем’єром, частково, щоб це виправити. І вся ця праця почнеться прямо зараз».

Також новий прем’єр-міністр Великобританії Сунак додав, що він завжди буде вдячний екс-прем’єр-міністру Сполученого Королівства Борису Джонсону за те, що він досяг неймовірних досягнень на посаді глави британського уряду.

Нагадаємо, раніше стало відомо про відставку з посади прем’єр-міністра Великої Британії Ліз Трасс.

Exit mobile version