Поки існує ядерна зброя, існує ризик її застосування – Путін заявив про те, чи потрібно завдавати удару по Україні

З моменту початку широкомасштабного російського вторгнення в Україну світова спільнота, в тому числі і наша країна, активно обговорює тему ймовірності застосування країною-агресором Російською Федерацією ядерної зброї проти Української держави. Заяву про це зробив і сам голова Кремля Володимир Путін.

Володимир Путін

Путін про держінтереси РФ. Фото - gazeta.ru

Як інформує «НБН», під час свого виступу на пленарній сесії міжнародного дискусійного клубу «Валдай» у столиці Росії Путін заявив, що він не бачить жодного політичного чи військового сенсу в ядерному ударі по Україні.

Дослівно із заяви Путіна:

«Нам особисто ядерний удар по українській території не потрібний. Жодного сенсу в цьому немає. Ні військового, ні політичного».

Водночас він додав, що «до того моменту, поки існує ядерна зброя, є ризик її застосування».

За твердженням російського диктатора, нібито на території Російської Федерації «ніхто й ніколи не говорив про те, що країна має намір застосовувати ядерну зброю».

За версією Володимира Путіна, він упродовж усього часу реагував лише на заяви західних політиків.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Путін особисто віддав розпорядження Сергію Шойгу, щоб той обдзвонював країни Заходу, говорячи їм про те, що нібито Україна виготовляє «брудну бомбу», щоб потім звинуватити у застосуванні ядерної зброї Російську Федерацію.

Exit mobile version