Путін заявив, що сам особисто наказав Шойгу поширювати інформацію про «брудну бомбу»

Глава Кремля Володимир Путін зробив заяву про те, що він особисто наказав керівнику російського оборонного відомства Сергію Шойгу, щоб той почав дзвонити колегам із Заходу і розповідати про те, що нібито Україна створює «брудну бомбу».

Володимир Путін

Фото - 24tv.ua

Як інформує «НБН» з посиланням на трансляцію, таку заяву Путін озвучив під час виступу на засіданні дискусійного клубу «Валдай».

Так, президент країни-агресора Російської Федерації Володимир Путін заявив, що Київ нібито має намір створити ядерний інцидент, а відповідальність за це покласти на Росію, роздувши новий виток боротьби проти Москви.

Дослівно із заяви російського диктатора:

«Ми ж зовсім не випадково оприлюднили дані спецслужб, які готують інцидент із «брудною бомбою». Ми навіть знаємо, де це все робиться. Заявити, що Російська Федерація завдала ядерного удару. Однак нам немає сенсу це робити, нам не потрібно це робити. У цьому немає ані військової, ані політичної потреби».

Крім того, Путін зізнався, що він особисто віддав вказівку Сергію Шойгу, щоб той обдзвонив своїх західних колег та озвучив їм інформацію про «брудну бомбу».

Exit mobile version