Шойгу звинуватив Україну у підготовці провокації із «брудною бомбою»: військовий експерт пояснив, що задумала Росія

Військовий експерт Сергій Грабський висловився щодо інформаційного галасу навколо заяви глави Міністерства оборони Російської Федерації Сергія Шойгу про те, що нібито Україна готує провокацію із «брудною бомбою».

Сергій Шойгу

Сергій Шойгу. Фото – ru.armeniasputnik.am

В ефірі телеканалу FREEДОМ експерт заявив, що ажіотаж навколо висловлювань міністра оборони РФ щодо застосування Україною «брудної бомби» обумовлений панікою країни-агресора, інформує «НБН».

За словами Грабського, ворог розуміє, що він не зможе утримати тимчасово окупований Херсон, тож вигадує різні інформаційні приводи, аби послабити негативний вплив повідомлень про втрату міста.

Або таким фейком росіяни намагаються уповільнити просування ЗСУ, створюючи ситуацію, за якої Москва вимагатиме від союзників України, щоб Київ погодився на переговори чи припинив наступ.

Оскільки наша країна не має можливості створити таку бомбу, заява Шойгу може говорити про підготовку провокацій з боку російських загарбників і намір звинуватити у своєму злочині Україну.

Нагадаємо, що РФ хоче влаштувати підрив греблі та агрегатів Каховської ГЕС. В українській розвідці розповіли, коли окупанти спланували цей теракт та замінували об’єкти.

Exit mobile version